Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een cadeautje voor jezelf, lichaam en geest. De beste, oudste en gezondste manier om te ontspannen. Het voelt als een enorme luxe, maar het is misschien wel pure noodzaak. Zo functioneer je beter en ben je gezonder.

Wat zijn de voordelen van een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen:

  • het maakt spieren soepeler
  • neemt spierkrampen weg
  • brengt de bloedsomloop op gang
  • zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen

Je geeft doormiddel van een massage je immuunsysteem en weerstand een boost. Zo zorg je ervoor dat je minder vaak ziek bent en minder gestresst bent. Je zorgt voor rust in jouw hoofd. Lichaam en geeft is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat doen we bij een ontspanningsmassage?

Vooraf vragen we wat jij graag wil. Je krijgt de privacy om jouw uit te kleden in een van onze massageruimtes. De massagetafel heeft een uitsparing voor je gezicht, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kunt ontspanning. Houd jij van een stevige massage of wil je juist een wat zachtere massage? Geef aan wat jij fijn vindt en wij passen ons er op aan.

Wat wordt er gemasseerd bij een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage concentreert zich op de rug, schouders, nek en het hoofd. Ook benen en voeten worden behandelt. De blokkades van energie zorgen ervoor dat jij pijn ervaart of dat jouw spieren stijf zijn. Door deze blokkades op te heffen verdwijnt de spanning en vloeit er energie door jouw lichaam.De gestagneerde energie die de oorzaak is van de pijn of stijfheid van je spieren wordt weer in beweging gebracht. Daardoor verdwijnt spanning en door de nieuwe energie krijg je een boost. We kunnen de massage afsluiten met een voetmassage of met een hoofdmassage. Zo loop jij op wolkjes naar buiten. Je hoofd is leeg, je voelt je relaxed en het weer energie. Wil je nog een kop Chinese thee? Die kun je krijgen om nog even na te genieten van de heerlijke massage.

Wat kan een ontspanningsmassage voor jou betekenen?

Het lijkt alsof er misschien niet zo veel gebeurt in jouw lichaam. Maar tijdens een massage is jouw lichaam hard aan het werk. . De warmte die vrijkomt bij een massage, gecombineerd met uitgeoefende druk zorgt voor minder spierspanning. Jouw zenuwen worden geprikkeld en de bloedvaten zullen wijder open staan. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het lichaam is zo beter in staat om alle gifstoffen in jouw lichaam af te voeren. Een betere doorbloeding zorgt voor een beter aanvoer van zuurstof.

Warmte en aanrakingen zorgen er ook voor dat er gelukshormonen vrij komen. De huidhonger van de coronaperiode kan zo goed gestild worden. Je voelt je hierdoor direct beter.

Zin in ontspanning?

Reserveer dan meteen een plekje bij Luzi Massage

030 290 1388