Hotstone Massage

Laat de stress smelten, ervaar de ontspanning van een hotstone massage

Deze unieke massagevorm, die warme basaltstenen combineert met rustgevende massagebewegingen, belooft niet alleen fysieke verlichting, maar ook een diepe ontspanning van lichaam en geest. De warmte geeft ontspanning.

Hoe werkt het?

De Hotstone Massage maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde basaltstenen, die van nature warmte vasthouden. Deze stenen worden verwarmd en strategisch op het lichaam geplaatst, terwijl andere stenen worden gebruikt voor de massage zelf. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, waardoor spanningen worden losgelaten en een gevoel van diepe ontspanning ontstaat.

De voordelen van een Hotstone Massage:

  1. Verlichting van spierspanning: De warmte van de stenen bevordert de bloedcirculatie en helpt de spieren te ontspannen. Dit is vooral gunstig voor mensen met vastzittende spieren en spanning.
  2. Stressvermindering: De kalmerende warmte en de ritmische bewegingen van de massage verminderen stressniveaus, waardoor een gevoel van rust en kalmte ontstaat.
  3. Verbeterde Circulatie: Hotstone Massage stimuleert de bloedsomloop, waardoor zuurstof en voedingsstoffen efficiƫnter door het lichaam worden getransporteerd. Dit draagt bij aan een algehele verbetering van de gezondheid.
  4. Diepere Ontspanning: De combinatie van warmte en massage bevordert diepe ontspanning, waardoor het zenuwstelsel tot rust komt en een gevoel van welzijn wordt bevorderd.